Søker dyktig og nyskjerrig Tesla / V.A.G. mekaniker / fagansvarlig

Vi holder til i Asker og vår nåværende verksmester flytter sørover til Skien og starter nytt verksted der. Derfor søker vi deg som kan steppe inn fra høsten 2023 her i Asker/Bærum.

Vårt mål er å være/bli de beste og raskeste på feilsøk og reparasjon av air condition og varmepumper på Tesla og Volkswagen i Norge. Vi er allerede langt på vei, men den dagen man er fornøyd og mett, har man allerede begynt å tape – kunskap – ønsket om alltid lære mer, er det som skiller deg fra alle andre som bare ønsker «bra nok». Det er ikke godt nok for våre ambisjoner og mål.

Enten har du nødvendig erfaring, eller du er villig til å studere og lese deg opp på vårt spesialområde – du er selvstendig og selvgående og klarer og motivere deg selv og andre.

«Alle» kan bytte deler, men det er få som forstår dagens systemer og kan utføre en korrekt, rask og effektiv diagnose og feilsøk. Et diagnoseverktøy er ett verktøy vi ikke klarer oss uten, men det er fortsatt et verktøy og erstatter ikke kunskap og erfaring.

Vi er lite firma enda og en smart og nyskjerrig person med rette holdningen vil i stor grad være med på å forme bedriften fremover, og være den som organiserer arbeidsdagen for andre og være fagansvarlig når vi blir flere.

Derfor søker vi en dyktig / nyskjerrig /lærevillig person til Volkswagen og Tesla sine biler.

  • Du ønsker å være noe mer enn bare en delebytter og stolt av jobben du gjør
  • Du har en fleksibel arbeidsplass, som du er med på å forme
  • Du får bra lønn og bonuser og bra med fri i perioder
  • Du synes det er gøy med diagnose og liker å FORSTÅ bilens systemer, feil og svakheter = raske og presise feilsøk
  • Jobbe og kommunisere med kunder som er fornøyde og skryter av jobben vi gjør for dem.

Ring daglig leder Jarle Wiggen 41300600 eller send e-post til jarle@autoac.no så avtaler vi videre derfra.