Anbefalinger

Vi er spesialister på air-condition og klimaanlegg på bil. Vi har dybdekunnskap på dette fagområdet og holder oss innenfor det.

Andre fagområder i bilverden henviser vi til partnere og verksteder som er dyktige på sine områder. Under ser du noen av de vi anbefaler og henviser til.

Eier du en Audi, Volksvagen eller Skoda?
S-Sentrum er vår beste anbefaling for disse tre merkene. Verksleder driver med motorsport og har en kompetanse og erfaring du ikke finner på merkeverksteder eller andre vanlige verksteder. De har ved flere anledninger løst «umulige» oppgaver for undertegnede som eier tre VAG biler.

Eier du en Porsche?
Vi samarbeider med CLASSIC 9 AS for deg som søker noen som virkelig kjenner på Porsche 911 og løser det meste. Eier Thomas Schulte er entusiast og har drevet med Porche i snart 30 år. Han kjøper, selger, bygger og reparerer Porsche 911.

Porsche i Son er stedet du bør dra om du har Porsche. Vi gode erfaringer og er drevet av entusiaster med lang erfaring. Våre kunder trekker også frem Porsche i Son når vi spør hva de anbefaler.

Ditt lokale bilverksted i Heggedal
RealBil holder til ved Esso stasjonen i Heggedal og tar alle typer biler og vanlig reparasjoner. Hyggelig betjening og gode priser.

Drop-in i sommersesong
John Schia i AC-Service med sine over 20 års erfaring med kjøleanlegg på biler er en viktig partner med sin kunnskap. I sommersesongen tilbyr John Schia Drop-In på AC-Service på Høvik (Ramstadsletta) med gratis test, billig service og feilpåvisning. Biler med behov av reparasjonblir henvist til oss.

Bilinstrumenter på eldre biler og Defa bilalarm
Trenger du hjelp til å reparere, bygge eller bytte bilinstrumenter og Defa bilalarm, ta kontakt med Bilinstrumentservice. De har god erfaring og vi har fått flere anbefalinger på dem.