Om AutoAC.NO

AutoAC.NO har som mål å tilby rask, kvalifisert service, feilsøking og reparasjon av AC-anlegg på personbiler (både e-biler og fosibiler) til de beste prisene.
(Vi tilbyt kun AC-relaterte tjenester – vi utførere ikke andre typer reparasjoner)

AutoAC.NO er i en etableringsfase og er akkurat ferdig med vår andre sesong og en meget hektisk sommer 2020. Ved siste opptelling har vi hatt over 300 biler innom for reparasjon siste 2 sessongene.

Nettopp beskjedne forhold og minimal administrasjon gjør at vi kan holde beskjedne priser sammenlignet med større organisasjoner.

Partnere
AutoAC.NO samarbeider tett med John Schia i AC-Service som med sine over 20 års erfaring med kjøleanlegg på biler er en viktig partner med sin kunnskap.

I sommersesongen tilbyr John Schia AC-Service Drop-In på Høvik (Ramstadsletta) med gratis test, billig service og feilpåvisning.
I vintersessong tilbyr han sin kunnskap og erfaring etter avtale på Jevnaker

AC-anlegg med behov for reparasjoner blir henvist til oss og vi gir pristilbud og tilbyr korte ventetider i perioder hvor de fleste har ferieavvikling.

Anbefalinger
Undertegnede eier selv 2 Volkswagen pluss andre merker og benytter kun S-Sentrum på det jeg selv ikke gjør på mine biler. Jeg henviser alle kunder dit med problemer utover selve AC-anlegget på bilen og har kun gode erfaringer. S-Sentrum er spesialister på Audi og Volkwagen, men tar de fleste bilmerker – tilbyr også EU-kontroll

Juridisk er AutoAC.NO registrert under Wiggen AS – NO988857947MVA