Om autoAC.no

Ansatte

Portrett bilde av jarle Wiggen
Jarle Wiggen
Daglig leder
Marion Hauge - Kundebehandler hos autoAC.no
Marion Hauge
Kundebehandler
Havarert på skovler på en elektrisk ac-kompressor fra en e-Golf
Andrejs
Master Mecanic
(Picure will come soon)

autoAC.no har som mål å tilby rask, kvalifisert service, feilsøking og reparasjon av AC-anlegg på personbiler fra Tesla og Volkswagen (e-Golf, Passat, Audi, Skoda, Porsche m.fl. både e-biler og fosibiler).

Vi tilbyr kun AC-relaterte tjenester – vi utførere ikke andre typer reparasjoner

Direkte import av egne deler, beskjedne forhold og fokus på minimal administrasjon og flest mulig produktive timer, gjør at vi kan holde mer beskjedne priser sammenlignet med større organisasjoner.

Vi jobber hele tiden med å lage bedre informasjon på våre nettsider, i form av tekster og video, som gjør at man som kunde skal få svar på de aller fleste spørsmål vi får om air condition og varmepumper vi blir spurt om i det daglige, før man tar kontakt – hver time på telefon, er en time tapt på verksted.

Mustafa Tuzovic
Mustafa Tuzovic
31. Januar, 2024
AutoAC kan klima! 👍 Meget dyktige og ikke minst hyggelige folk. De tar seg god tid til kundene sine og er prisgunstige. Anbefales. 👌
Bjørn Håvard Brenna
Bjørn Håvard Brenna
12. Januar, 2024
Fikk utført rask diagnose av bilen, og fikk byttet startbatteriet.
Thomas Karlberg
Thomas Karlberg
11. Januar, 2024
Anbefales sterkt! Jeg hadde en e-Golf som dessverre måtte bytte ganske mange deler på klimaanlegg, men autoAC var raske og meget gode på kommunikasjon underveis. Jeg vet av erfaring at Albjerk hadde brukt en uke på operasjonen (og sannsynligvis ikke hadde funnet alle feilene), autoAC var ferdig på dagen. Meget god service!
roger jamne
roger jamne
1. Desember, 2023
Her er det folk som vet hva de driver med. Flott service, kommer med nyttige råd og tips til div vedlikeholdspunkter på Tesla.
Safak Derbent
Safak Derbent
27. August, 2023
Topp service med høyt kunnskapsnivå. Anbefales!
T S
T S
2. August, 2023
Anbefales! De reparerte ac/varmeapparatet på vår e-Golf raskt og effektivt, til en hyggelig pris. God tilbakemelding og dialog underveis i prosessen. Hyggelige, serviceinnstilte og flinke folk som gir inntrykk av å vite hva de driver med. Ingen grunn til å bli dårlig behandlet av merkeforhandler Møller når man heller kan benytte seg av disse!
Torgeir Lyby Vegge
Torgeir Lyby Vegge
18. Juli, 2023
Tipp topp service og kommunikasjon hele veien. Hyggelige karer som helt tydelig kan tingene sine og som gladelig viser og forklarer underveis i prosessen. Anbefales!
Per Maastad
Per Maastad
20. Juni, 2023
Sendte e-post søndag kveld, mandag ettermiddag var AC på min Tesla S reparert i henhold til avtale. 4 timers arbeidstid på Heggedal bibliotek mens jeg ventet fungerte fint. AutoAC kan anbefales.

Juridisk er autoAC.no registrert under Wiggen AS – NO988857947MVA

Velg ditt bilmerke og modell